Brouwerij In De Nacht Brouwerij De Brouwschuur Brouwerij Kompel Iron Door Brewing Co Brouwerij Argentum Brouwerij Ambrass Slijterij De Bierbrigadier Uw Slijterij Wessem Brouwerij Den Stoute Koelen

Laatste toevoeging aan bands
Allrighty then...

Het is lang stil geweest rondom onze band FUEL. In 2015 werd een doorstart gemaakt door Rick en Ron met oud bandmaatje van Ron, Bart op bass. André, de toenmalige zanger vond een jaar later zijn weg terug op het vertrouwde nest en zo kon er weer als vanouds gerockt worden.

Op het podium staan was bij alle leden niet van belang zolang we maar lekker muziek konden maken in de repetetie ruimte.

Begin 2018 hebben we besloten om de naam te veranderen in B.A.R.R. en zijn er achter de schermen een aantal zaken veranderd. Zo is de studio voor 90% ge-update en kunnen we binnenkort starten met het plannen van opnames (fingers crossed).

De huidige setlijst bestaat uit nummers van Black Sabbath, Rush, Iron Maiden, Led Zeppelin, ZZ Top, Ugly kid Joe, Alice in Chains, Audioslave, Helloween, Pink Floyd, Foo Fighters, Triggerfinger en many more. ...