Raman Hidden Trails The Girl Who Cried Wolf The Heck Geoff Wyld Motor!k The Tambles Ikiga

Eten en DrinkenLEEFTIJD & ALCOHOL

Alcoholische dranken mogen niet geschonken, aangeboden of verkocht worden aan jongeren onder de 18 jaar. Dat stelt de wet. Ben je jonger dan 18, respecteer deze wet dan. Ben je ouder dan 18, weet dan dat je geen alcoholische drankjes mag kopen voor of aanbieden aan min 18-jarigen. Aan de entree wordt een speciaal bandje gegeven aan jongeren die jonger zijn dan 18 jaar. Eventueel wordt hierbij bij twijfel gevraagd om zich te legitimeren.

ETEN

Een lekkere hap van tijd tot tijd is natuurlijk aanwezig. De inwendige mens wil natuurlijk ook wat. Een greep uit het aanbod

Voor de noodzakelijke versgesneden frieten en bijbehorende snacks kun je terecht bij de Pickles & Mayo eetstand.

Pickles & Mayo

Meer zin in overheerlijke meatballs, ga dan naar de wagen van Traiteur Saveurs.

Zij staan dit jaar voor het eerst op ons festival met hun foodtruck genaamd M'eat my Balls

Traiteur Saveurs

DRINKEN

net als vorig jaar zal er ook dit jaar overheerlijke koffie worden geschonken. Dit jaar verzorgt Coffee Mundo Mobile de kunst van het koffie zetten en presenteren.

Coffee Mundo
Check hun website en facebook pagina voor meer informatie.

Aan de drankstand wordt bier en frisdranken geschonken. Net als vorig jaar is er ook extra aandacht voor speciaal biertjes.

Speciaal Biertjes Lindeboom

BONNEN

Eten en drank kopen doe je beide met dezelfde bonnen. In de drank en eetgelegenheden staat duidelijk aangegeven hoeveel alles kost (dus hoeveel bonnen er overhandigd moeten worden).