Raman Hidden Trails The Girl Who Cried Wolf The Heck Geoff Wyld Motor!k The Tambles Ikiga

VrijwilligersVrijwilligers zijn onmisbaar voor Wessummerbreeze. Jong en oud, studerend, werkend en gepensioneerd, er is plek voor iedereen! Gelukkig melden ieder jaar zich enthousiaste vrijwilligers zich aan, die het vaste team voor, tijdens en na het festival komen versterken.

Wil je ook helpen om het festival dit jaar weer tot een succes te maken? Weet je van aanpakken en lijkt het je leuk actief betrokken te zijn bij Wessummerbreeze? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! We zijn onder andere opzoek naar mensen die tijdens het opbouwen willen helpen met het creeren van objecten op het terrein. Dus crea-bea's, die bij een stapel pallets een fantastische zithoek zien. Maar ook mensen die willen helpen bij het opbouwen (woensdag, donderdag en vrijdag) en afbreken (zondag), die een bardienst (tussen de 5 en 6 uur) willen draaien, bij de entree willen zitten of willen helpen bij het tussenbuffet zijn van harte welkom.

Om onze waardering te tonen, krijgt iedere vrijwilliger natuurlijk gratis entree, een aantal consumptiebonnen en een mooi t-shirt als herinnering.

Een tijd vanwerken een tijdvan rusten

Wil je vrijwilliger worden, mail dan even naar info@wessummerbreeze.nl met als onderwerp "Ik wil vrijwilliger worden". We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.