Raman Hidden Trails The Girl Who Cried Wolf The Heck Geoff Wyld Motor!k The Tambles Ikiga

KidsNet als voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer ruimschoots aandacht gegeven aan de kids, zodat de ouders ook kunnen genieten van een hapje en een drankje en toch de kleintjes in de gaten kunnen houden.

GRATIS ENTREE

Voor kinderen tot de leeftijd van 14 jaar is de entree NIKS, NADA, VOOR NOP, GRATIS... dus niets wordt er in de weg gelegd om er een gezellige familiedag van te maken.

SPRINGKUSSEN

Springen totdat je er bij neer valt.. that is what we do.... Vaste plek op ons terrein is altjd gereserveerd voor het springkussen. Lekker met leeftijdsgenoten op en neer gaan. Let wel op, schoentjes hierop zijn niet toegestaan.

Pickles & Mayo

SMINKEN

Een andere vaste factor is het zogenaamde schminken. Meisjes noemen het vaak make-uppen, jongens vaak camoufleren, uit eindelijk komt het op hetzelfde neer.

Sminken

Brainstorm er maar lekker op los voor leuke ideetjes. De dames van de schmink kunnen het.... Trouwens oudere jongeren zijn ook welkom....

Sminken

DVERSE ANDERE ACTIVITEITEN

Sminken De organisatie probeert ieder jaar weer iets nieuws te verzinnen voor onze kleinsten. Ook dit jaar zijn er weer diverse speelattributen (lees o.a. hoepels, ballen etc.)

Gewoon dansen mag trouwens ook hoor. Aan de bonnenverkoop zijn gehoorbeschemers aanwezig. Let wel op, op = op. Sminken