O'llainnis

Tent : T.B.D

All Bush Beggars, Irish Wild Rovers, knullen, lassies en scheurbuikige kapiteinshonden! Houd je geesten en ale vast en slinger de shillelaghs O'llainnis leeft nog - oh!

O'llainnis (Iers Gaelic voor 'de Nederlandse taal'), is een paradox in naam en muziek. Net zoals de Japanners een grote whisky in de pot maken, doen de Nederlanders geweldige dronken slaapliedjes! O'llainnis is ontstaan ??in de Achterhoek, het oostelijkste punt van Nederland, waar het weer poep is en de meisjes zo mooi zijn. We serveren een intrigerende slakom met Ierse en Schotse traditionele muziek, volgestouwd met pop en rock en bespat met een motregen van je favoriete whisky op een zondag.

Het idee, even simpel als geniaal, werd geboren op een pint van Grolsch, in de smeulende nasleep van een noodlottige muziekshow Schotland. Hier hebben een paar idiote enthousiasten een gemeenschap gesmeed voor de viering van de geliefde reels en mallen die we vandaag kennen en koesteren. Het Irish Pub Song als een kunstvorm inspireerde onze bijeenkomst, geleid door de vurige viool en het piepkleine tinfluitje, om je alles te laten zien rond de rotsachtige weg naar Dublin en de heuvels van Connemara. Liefdevol en zorgvuldig samengesteld, met een boeket van smaken, variërend van The Corrs tot The Corries, van The Dubliners tot The Pogues, O'llainnis-brouwsel met de juiste ingrediënten voor een geweldig feest!