IN DE NACHT

Ons bier
Wij brouwen artisanale bieren zonder enige kunstmatige toevoeging. Het brouwproces vindt plaats in de Weerter Stadsbrouwerij. De brouwinstallatie heeft een capaciteit van 10 hl. en de afvullijn bevindt zich tevens in de brouwerij.

Uw bier
Voor uw gelegenheid een unieke kans om u te profileren! Gasten weten het zeer te waarderen als u een eigen bier schenkt. In overleg maken wij samen de receptuur en ontwikkelen uw bier.

Proeverij
Een bierproeverij verzorgen wij graag en op de juiste locatie. Thuis, in het café waar u graag komt ................... Vanaf 10 personen en de samenstelling van het thema en de inhoud in overleg.

Festival
Regelmatig schenken wij onze bieren op festivals door den lande. Ook zijn wij voor uw (bedrijfs) feest exclusief te boeken.

Wie zijn wij
Vanuit onze passie voor smaak zijn wij in 2016 begonnen met het brouwen van bier. Onze achtergrond en kennis is gevormd door het werken in de horeca. Als kok en (bier)sommelier diverse opleidingen gevolgd om kennis rondom smaak op te doen, o.a. bij STIBON en de Academie voor Gastronomie. Na 7 jaar een restaurant gerund te hebben, was de tijd aangebroken om een andere weg in te gaan.

Het resultaat: Brouwerij In De Nacht

Peter en Liehttps://www.brouwerijindenacht.nl/